Stadsdebat toekomst Galgeriet

15 december '17

Dinsdagavond 12 december vond er een stadsdebat plaats over de toekomst van het Galgeriet in Monnickendam. Men kwam bijeen om de toekomst van het Galgeriet te bespreken. Er was een hoge opkomst in het Mirrorpaviljoen.

De gemeente Waterland organiseerde een stadsdebat over de toekomstige invulling van het Galgeriet in Monnickendam. Er waren circa 120 bezoekers die in gesprek gingen over de opbouw van een nieuwe wijk met minimaal 450 woningen en diverse andere functies, zoals horeca, detailhandel en andere kleine bedrijven.

Smaaktest

De aanwezige bezoekers werd gevraagd wat zij van de verschillende stijlen architectuur vonden voor de toekomstige bebouwing. Onder de bezoekers waren bewoners, ondernemers en anderen geïnteresseerden. Naar aanleiding van de zogenaamde smaaktest kon men met elkaar in gesprek gaan over de verschillende stedenbouwkundige varianten. Hieronder zie je de woorden weergegeven toen de bezoeker werd gevraagd aan welk woord ze dachten bij het nieuwe Galgeriet. Hoe groter het woord, hoe vaker het is genoemd.

Uitslag smaaktest
Wat kwam er uit het stadsdebat? Bekijk uitslag smaaktest
Benieuwd naar de presentatie? Bekijk powerpoint stadsdebat